Čekajući prijevoz, okorijela partijanerica sjela je na betonsku klupicu , stavila torbu na krilo, izvadila make up i počela se šminkati. Ako ste mislili da samo vi radite grimase dok nanosite maskaru – pogledajte Rihannu!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Rihanna se nije dala smesti, sjela je ispred zgrade u Westwoodu i obavila ono što nije stigla doma. Bezbrižno je izvadila maskaru i našminkala se čekajući prijevoz. Izgleda da je prethodna noć bila burna za party djevojku koja, sudeći prema svakodnevnim fotkama njenih noćnih izlazaka koje preplavljuju medije, ne izlazi iz klubova.

>> Ovakav prorez na mini haljini je u najmanju ruku iznenađujuć!

Vezani članci Šminka radi čuda Toliko su oduševljene rezultatima šminkanja da su se odlučile pohvaliti svima Gwyneth Paltrow i Alexandra Grant Vratila je vjeru u ljubav slavnom ljepotanu, javnost kritizira njezin izgled, no bez problema je pokazala lice bez šminke

Tako je jučer Rihanna partijala u jednom klubu dok je njezin bivši Chris Brown bio u klubu do njenog. Iako nitko nije potvdio da su se vidjeli ili posjetili jedno drugo u bilo kojem od navedena dva kluba, ipak je, nakon svih nedavnih događaja, pomalo teško vjerovati da su njihovi slučajni susreti – slučajni!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook