Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tko radi, taj i griješi... to vam je poznato. Pa tako griješe i oni - suvremeni bogovi - hollywoodski glumci! A njihove pogreške nisu jeftine - one su milijunske!!!


Brojni su glumci koji su propustili šansu da zgrnu milijune odbijajući uloge u blockbusterima.

Vezani članci Rebel Wilson - 2 Priznala nevjerojatan razlog zašto je imala višak kilograma nakon što je iznenadila vidno vitkijom figurom Scena iz filma 50 nijansi sive Zbog pandemije koronavirusa seksi scene u filmovima nastajat će na drugačiji način, pronašli su rješenje

Uglavnom je poznato da je Will Smith odbio ulogu Nea iz Matrixa što je Keanu Reevesu donijelo planetarnu popularnost, a filmu zaradu od 200 milijuna dolara.Manje je poznato da je Matthew McConaughey trebao spasiti Kate Winslet na Titanicu, a ne Leonardo Di Caprio.

Iako je prihvatio ulogu u Cameronovom Titanicu, Di Caprio je odbio glavnu ulogu u Američkom psihu zbog 'malih problema sa scenarijem'.Da je Nicole Kidman prihvatila ulogu gospođe Smith, možda bi Jeniffer Aniston i dalje bila udana za Brad Pitta. Ovako je Angelina Jolie bila gospođa Smith, kasnije postala gospođa Pitt.Svi navedeni su odbili uloge zbog 'boljih projekata', jedino je Jean Claude Van Damme za odbijenicu uloge Predatora naveo 'logičan' razlog – u kostimu mu je bilo pretoplo.