Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tko radi, taj i griješi... to vam je poznato. Pa tako griješe i oni - suvremeni bogovi - hollywoodski glumci! A njihove pogreške nisu jeftine - one su milijunske!!!


Brojni su glumci koji su propustili šansu da zgrnu milijune odbijajući uloge u blockbusterima.

Vezani članci Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog Anne Buydens, Kirk Douglas Varao ju je s brojnim divama i odnose s njima opisao u knjizi, a ona mu je sve opraštala pod jednim uvjetom

Uglavnom je poznato da je Will Smith odbio ulogu Nea iz Matrixa što je Keanu Reevesu donijelo planetarnu popularnost, a filmu zaradu od 200 milijuna dolara.



Manje je poznato da je Matthew McConaughey trebao spasiti Kate Winslet na Titanicu, a ne Leonardo Di Caprio.

Iako je prihvatio ulogu u Cameronovom Titanicu, Di Caprio je odbio glavnu ulogu u Američkom psihu zbog 'malih problema sa scenarijem'.



Da je Nicole Kidman prihvatila ulogu gospođe Smith, možda bi Jeniffer Aniston i dalje bila udana za Brad Pitta. Ovako je Angelina Jolie bila gospođa Smith, kasnije postala gospođa Pitt.



Svi navedeni su odbili uloge zbog 'boljih projekata', jedino je Jean Claude Van Damme za odbijenicu uloge Predatora naveo 'logičan' razlog – u kostimu mu je bilo pretoplo.