Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Andrej Dojkić ima novu djevojku, i to najseksi Hrvaticu 2010. godine. Časopisu Story Ornela Vištica dala je ekskluzivni intervju u kojem je otkrila zanimljive detalje iz svog života.


Ta 21-godišnja Mostarka ambiciozna je mlada djevojka koja je došla u Zagreb s jasnim ciljem upisa na Filozofski fakultet i Akademiju dramske umjetnosti. No, na tom putu omeo ju je šarmantni Dojkić. 'Ne bih želio govoriti o tome koliko smo u vezi i kako smo se upoznali, te bih privatne pojedinosti ipak želio zadržati za sebe. U vezi smo i lijepo nam je', tada je rekao Dojkić za Story.
Ipak, izgleda da Ornela ne želi biti samo još jedno lijepo lice. 'Ti ni ne moraš glumiti koliko si lijepa! To je grozno čuti! Tada se zainatim kako bih im dokazala da ta tvrdnja ne stoji', rekla je Ornela za svoje studentske početke.
 

Vezani članci Andrej Dojkić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Hrvatski glumac godinu dana skrivao obiteljsku tajnu, nisu znali ni kolege Andrej Dojkić, Petra Sanader (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Bivši dečko Sanaderove kćeri izgubio 15 kilograma, nije se kupao 23 dana, a dobio je i osip po tjemenu