Luksuzna jahta La Reina Silvia lagano klizi Galapagosom, a obitelj uživa u prirodnim ljepotama. Pa tko im barem na tren ne bi pozavidio!


Angelina i Brad su snimljeni kako se voze po Galapagosu na kojem se nalaze već nekoliko dana.

Vezani članci Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim

Nakon objavljenih zaruka čitava obitelj je otišla na odmor u ovaj prekrasan dio svijeta.

Obitelj uživa u ljepotama vulkanskih otoka u Tihom oceanu, smještenih uz ekvator i oko 972 km zapadno od obale Ekvadora, kojemu politički i pripadaju.

La Reina Silvia je luksuzna jahta kojom krstare otocima i na kojoj imaju sve što im treba. Zaista izgleda kao putujući dvorac. A s obzirom na brojnu obitelj, dadilje i učitelje koji ih prate, kuhare te ostalo pomoćno osoblje, vjerujemo kako na jahti nije bilo puno slobodnog prostora.

Možda nakon povratka u SAD Brangelina otkrije i datum svog vjenčanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.