Da posao novinara nije lagan slaže se i poznato lice Red Carpeta, lijepa Fani Stipković, koja je odmor od čestih snimanja i putovanja pronašla na Maldivima.


Fani nam je otkrila kako si ovakav odmor priušti barem jednom godišnje.

Vezani članci Slika nije dostupna Fani izabrala minicu na reviji badića Slika nije dostupna Nitko ne gleda njezine badiće kada je ona u prvom planu

'Česta snimanja i putovanja nakon nekog vremena me dosta iscrpe. Iako svi vide onu predivnu stranu vezanu za putovanja i poznate ljude koje upoznam, konstantni pritisak oko posla i dogovaranja intervjua zna biti naporan', priznala nam je novinarka Red Carpeta. 'Baš sam prije odlaska na Maldive primijetila kako mi se izvor kreativnosti počeo crpiti i da moram negdje pobjeći', dodala je ova svjetska putnica čija su najveća strast upravo putovanja i upoznavanje novih kultura i novih ljudi.

>> Prelijepa novinarka uživa na Maldivima

Fani na Maldive nije otputovala sama. Društvo joj je bila njezina prijateljica Sanja Duggan koja je na put povela i svog sinčića Lennona.

'Na Maldive idemo već drugu godinu zaredom jer uistinu imaju jednu posebnu energiju. Ne kažu bez veze da je to 'rajsko otočje'. Nigdje se ne osjećam ljepše, opuštenije i smirenije nego tamo. Mi smo već uigran tim. Odlično se slažemo na putovanjima i svaki put nam bude predivno', oduševljeno nam je rekla Fani koja definitivno obožava ljeto, more, sunce...

'Nisam zimski tip. Ne volim ni zimu ni maglu ni niske temperature. Loši vremenski uvjeti mi znaju utjecati na psihu i na raspoloženje. Totalno sam ljetni tip i znatno zračim sretnije i raspoloženije kad sunce sija', priznala nam je, a s njom će se složiti većina ljudi.

'Dizajniranje je moja strast'

No, većina ljudi ipak nema priliku otputovati na neku egzotičnu, toplu destinaciju i uživati u sunčevim zrakama kad ih se zažele. Isto tako, većina mladih djevojaka nema priliku putovati svijetom i tražiti idealni badić kojim bi istaknule svoje atribute na plaži. Upravo je to jedan od razloga zbog kojeg se Fani prihvatila i dizajnerskog posla.

'Napravila sam suradnju s Pletixom, hrvatskom modnom kućom koja je u tom biznisu već 20 godina i koji su radili kupaće kostime za neke svjetski poznate brendove. Dizajniranje je moja strast, a odlučila sam se za badiće zato što ih jako volim i znam koliko je teško naći dobar kupaći kostim. Mnoge mlade djevojke možda nemaju priliku putovati po svijetu i tražiti svoj izbor među brojnim modelima koji se nude. Zato sam im odlučila sve to donijeti tu. Badići su jako seksi, jako glamurozni i savršeni su, kako za šetnju, tako i za kupanje, ali i za zavodjenje', rekla nam je ova mlada svestrana žena.

A otkrila nam je i što joj je bilo najvažnije kod dizajniranja badića.

'Da naprave svako tijelo seksi i poželjnim; da istaknu najbolje i sakriju nedostatke. Boje sam birala prema vlastitom iskustvu, npr. što najbolje ide uz preplanulu put. Modeli su jako seksi. Dovoljan je samo pareo preko njih za ljetnu šetnjicu ponajljepšim morskim destinacijama', zaključila je Fani koja je najbolja reklama za svoje badiće. Neke od njih pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.