Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Objavljen je službeni toksikološki nalaz kojim je utvrđen pravi razlog smrti legendarne pjevačice Whitney Houston.


Whitney Houston umrla je zbog utapljanja do kojeg je došlo zbog nekoliko razloga: bolesti srca, kokaina i metabolita u krvi.To stoji u izvještaju mrtvozornika Los Angelesa koji u svom izvještaju navodi da je do smrti Whitney došlo nesretnim slučajem. Craig Harwey iz odjela mrtvozornika nije htio izričito reći da je Whitney Houston imala infarkt. On je to opisao kao 'kardiološki događaj'.

Vezani članci Whitney Houston i Robyn Crawford (Foto: Profimedia) Najbliža suradnica preminule dive bila je ljubav njezina života? "Dijelile su kuću, često i krevet" Whitney Houston (Foto: Getty Images) Na današnji je dan svijet ostao bez jedne od najvećih glazbenih diva svih vremena

>> Unatoč milijunima, Whitney je imala samo 29 tisuća dolara na računu!

Mrtvozornik kaže da je Whitney imala suženje arterija od 60 posto što je uzrokovalo srčane probleme. Ovo stanje srca u kombinaciji s kroničnim korištenjem kokaina uzrokovalo je njezino utapljanje.

Osim kokaina i metabolita, u tijelu pjevačice doktor je pronašao tragove marihuane, antidepresiv Xanax, lijek za opuštanje mišića Flexeryl te lijek Benadryl, iako oni nisu doprinijeli njenoj smrti.

'Mi smo tužni zbog ovakvog toksikološkog nalaza, ali smo zadovoljni jer je to napokon zaključeno', rekla je Patricia Houston, sestra Whitney Houston.