Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon odlaska s Farme i udaje za pjevača Josipa Ivančića, Jelena Bosančić je gotovo nestala iz javnog života.


Za mjesec i pol dana Jelena Bosančić će po prvi put postati mama, a što joj se više bliži termin poroda, Jelena je sve nestrpljivija vidjeti svog prvog potomka. Drago joj je što očekuje dječaka, iako prije trudnoće nije navijala ni za jedan spol. Ne smatra se tipičnom trudnicom jer nema apetita. Ipak, jedva se čeka, kako kaže, vratiti u svoje tijelo i osjećati se živahno i poletno. Jer osim što je trenutno fizički teška, ni psihički nije mnogo lakša, najviše na štetu brižnog joj supruga.

>> Pogledajte: Prve fotografije vjenčanja poznatog para!

Vezani članci Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) Omiljeni domaći pjevač progovorio o prvom susretu s prelijepom suprugom: "Prvo sam vidio dobru nogu" Slika nije dostupna Farmerski golupčići postat će roditelji!

'Možda je cak i prebrižan, nekad mi se čini ko da je on trudan, ne ja. Al ozbiljno, predobar je prema meni. trpi mi i hormone, mušice, ja to nekad možda i koristim,tako da kad rodim ovo, vrlo brzo ću zatrudnit jer super mi je kad sam trudna', kaže jelena
Tetoše je, kaže, sa svih strana, zbog čega manje osjeća tugu za rodnim gradom. Iako joj novi dom u Tomislavgradu pruža mir i tišinu, kao gradsko dijete je navikla na druge stvari.

Kada dođe vrijeme za mijenjanje pelena, Josiš obećaje da neće bježati od obaveza, a sinu će se truditi ugraditi sve vrijednosti svojih roditelja. Djetetu nikako ne bi volio prenijeti svoj temperament i slabe živce, ali će se zato potruditi na svojim mu greškama pokazati pravi put.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.