Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako bi izgledalo savršeno vjenčanje razuzdana Alex, a što si žele Iva Jerković, Stefani Hohnjec ili Dvina meler, pogledajte u prilogu!


Iako su do sada nebrojeno puta modnom pistom prošetale u vjenčanicama i naše manekenke zamišljaju kako bi izgledale kao mladenke. 'Pa naravno, nekada stvarno ako se potrefi baš onako neka prava vjenčanica, onda onako odlutaš na kratko ali se brzo vratiš u stvarnost', kaže Iva Jerković.

Vezani članci Iva Jerković Jedna od najljepših Hrvatica odlučila se na drastičnu promjenu imidža, a rezultate je pokazala na Instagramu Slika nije dostupna Marko Grubnić: 'Svaki svoj zalogaj važem, imam posebnu dijetu!'

'Uvijek sam zamišljala kao nešto u bajci, dvorac, jezero, vjenčanje i onda evo zbog prirode posla stalno ih nosim. Ja stvarno mogu reći da sam snimila puno kataloga za vjenčanice i nekako se najljepše osjećam u vjenčanici u nekom lijepom dvorcu', dodala je Alex.

Svadbenim zvonima ipak je bliža Stefani Hohnjec. Ljubav sa bivšim dečkom ponovo cvjeta, a bivša Miss sporta već zna i tko će joj pomoći u odabiru najvažnije haljine. Veliko vjenčanje će biti za prijatelje i rodbinu a ono drugo- samo za njih dvoje.'Za ovu intimniju atmosferu gdje bi bilo daleko tu bi odabrala naravno jednostavniju haljinu, onako lepršavu, a za ovo drugo bi imala onako više glamurozno', kaže Stefany Hohnjec

Iako na revijama nosi glamurozne haljine, Dvina Meler se ponovo sprema na jedan nešto manje glamurozan izlet. 'Pripremam putovanje, idem u Južnu Ameriku za mjesec i pol tako da sam sad sva u tome', kaže avanturistica Dvina Meler.

Što su ljepotice još otkrile pogledajte u In Magazinu! Što mislite, koja će se od njih prva udati?