Kuća iz snova u kojoj je živio Michael Jackson, i za koju je plaćao najam od vrtoglavih 100 tisuća dolara mjesečno – stigla je na tržište!


Vila s Bel Air-a ima 7 spavaćih soba, 13 kupaonica, veliku garažu u koju stane 7 automobila, kino dvoranu i veliki bazen. Sve to možete dobiti za – 23,9 milijuna dolara, odnosno 136 milijuna kuna!

Vezani članci Milan Kujundžić DORH, USKOK i policija u dvjema zagrebačkim bolnicama, istražuju poteze bivšeg ministra Kujundžića Slika nije dostupna Možete li si priuštiti ovaj luksuz? Vila je na prodaju!

Vrtoglava cijena zapravo je snižena: kada se kuća prvi put pojavila na tržištu, u ljeto 2010., tražili su 29 milijuna, a prva cijena za mjesečni najam bila je 300 tisuća dolara.

>> Ukrali neobjavljene pjesme kralja popa vrijedne 250 milijuna dolara

Agenti za nekretnine koji su zaduženi za ovu kuću ističu da će imanje pokazivati samo onima koji imaju 'predispozicije' za kupnju ove vile, što bi značilo, nekome kome nije problem platiti traženu cijenu.

Još za Jacksonova života bilo je pokušaja da se kuća proda. Godine 2008. cijena joj je bila 38 milijuna dolara. Pjevač je nikada nije posjedovao, živio je u najmu, ali agencija u čijem je vlasništvu sada 'koristi slavu' bivšeg stanara kako bi joj podigli cijenu. Fotografije ove skupocjene kuće pogledajte OVDJE.