Od smrti Michaela Jacksona prošle su tri godine, a novi detalji o posljednjim mjesecima života nezamjenjivog kralja popa i dalje izlaze u javnosti.


Michaelov dugogodišnji suradnika Kenny Ortega otkrio je da je u vrijeme kad se pjevač pripremao za turneju 'This Is It' tražio intervenciju psihijatra za kontroverznog glazbenika.

Vezani članci Slika nije dostupna Prošlo je preko 30 godina: Kako izgleda slavna 52-godišnjakinja? Slika nije dostupna Robbie želi kupiti kuću u kojoj je preminuo Kralj popa

Ortega je bio glavni direktor povratničke turneje te je provodeći dane s Jacksonom primjetio njegovo zabrinjavajuće ponašanje te je smatrao da mu je potreban psihijatrijski pregled.

>> Majka pokojnog kralja popa želi da joj sud vrati unuke

S tom namjerom promotorima koncerata tvrtki AEG poslao je pismo u kojem je izrazio zabrinutost za psihičko zdravlje kralja popa.

'Michael pokazuje znakove paranoje, tjeskobe i opsesivnog ponašanja. Mislim da bi najbolje bilo da ga što prije pregleda psihijatar. Michael je poput podvojene ličnosti. Jedna koja pokušava biti ono što želi biti i koja ne želi da odustanemo od njega i druga koja je slaba i puna briga. Mislim da za rješavanje ovog problema trebao stručnu osobu', napisao je Kenny, no čelnici AEG-a ignorirali su ga. Izvršni direktor AEG-a Paul Gongaware smatrao je da je pjevač samo lijen.

Kenny je upozorio i da Jackson nije u formi te da ne može pjevati i plesati u isto vrijeme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook