Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Održana je premijera prvog hrvatskog filma, gdje su glumački akteri progovorili o prašini koja se digla oko filma '7seX7'.


Redateljica Irena Škorić okupila je impresivnu plejadu hvatskih glumaca mlađe generacije.

Vezani članci Slika nije dostupna Ostavili sve u Hrvatskoj i započeli novi život na Grenadi Slika nije dostupna 'Nemam problema s golotinjom'

Kroz sedam parova provukla je lepezu erotskih odnosa. Priču tako pričaju pet hetero parova, jedan homoseksualni te trojac od dvije žene s jednim muškarcem.

Glavno pitanje na premijeri prve hrvatske erotske drame bilo je - je li Hrvatska spremna na toliku količinu golotinje u 87 minuta filma.

O filmu, i seksu kao tabu temi, progovorile su glumačke zvijezde.

'Erotike i seksa uvijek treba. Pogotovo kad je u pitanju redateljica. Mi smo navikli na erotiku i pronografiju.Ti škakljivi filmski žanorvi gledaju se u oku muškaraca, jer su najviše korisnici i zloupotrebitelji dotičnih žanrova. Ja igram jedini lik koji se ne seksa u filmu. Otkad sam to spoznao malo me presjeklo, ali valjda redateljica zna', humoristično će glumac Mario Kovač.

Dok Jelena Perčin u filmu prakticira seks u troje, Kristijan Ugrina to čini na javnom mjestu.

Što se tiče privatnog života, Jelena Perčin misli da takve scene seksa ne bi isprobavala.

'To nema apsolutno nikakve veze s privatnim. Ne bih baš te stvari isprobavala privatno, nisam dobila tu želju, to je ipak fikcija i neka ostane na tome', misli Jelena Perčin.

S druge strane, glumac Kristijan Ugrina ima malo drukčije mišljenje. Scene iz filma nisu mu nepoznanica jer je u mlađim danima i sam eksperimentirao s njima.

'Nadam se da će ova kontroverza oko filma prestati i da će seks postati nešto normalno, što ljudi rade svaki dan i o čemu se uči u školi', izjavio Ugrina.

Što su još rekli glumci ovog kontorverznog filma, pogledajte u prilogu InMagazina.