Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Veza s mlađim Casparom Smartom latino divu Jennifer Lopez mogla bi skupo stajati.


Iako je u mladom Casperu našla utjehu nakon teškog razvoda od Marca Anthonyja, Jenniferini prijatelji smatraju kako joj ljubavnik uništava život.

Vezani članci Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Nakon objave na Instagramu obožavatelji su uvjereni da su bivše dječje zvijezde konačno u vezi Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL) Povezali su se nakon smrti njene majke: Na vidjelo izlazi sve više detalja o prijateljstvu bivših supružnika

Jennifer naime dečku daje tjedni džeparac od 50.000 kuna što je prijateljima pjevačice dalo povoda da misle kako ju ljubavnik iskorištava.

'Jennini prijatelji sumnjaju kako Casper koristi Jenn samo kao kartu do slave i bogatstva. Smatraju da nakon što se obogati da će ostaviti Jeenn', rekao je za Star izvor blizak Jennifer.

Jenn navodno udovoljava svakoj, pa i onaj najmanjoj želji svog 24-godišnjeg dečka. 'Svi se brinu da će Jenn na kraju završiti slomljenog srca. Svima, osim Jenn, jasno je kako je Casper iskorištava', kaže isti izvor. 'On nema svoj novac, a ako Jenn tako nastavi trošiti i uzdržavati Casperov i više nego luksuzan život, uskoro bi mogla bankrotirati', kaže izvor.

Jennifer Casperu plaća i satove glume, a on navodno koristi njezine poslovne kontakte te neprestano nagovara slavnu Jennifer da ga upozna s čelnim ljudima u svijetu showbiznisa. Njihova veza narušila je i Jennine odnose s prijateljima. Sve osobe bliske pjevačici smatraju da Jenn jednostavno ne želi vidjeti brojne znakove upozorenja te da je ta veza osuđena na propast, a Jenn će to, nažalost, saznati na bolniji način.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju