Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mjesecima prije smrti Sage Stallone nije znao za sebe.


Kad su čuli da ga je spremačica pronašla mrtvog u sobi po čijem podu su razbacane bile bočice lijekova za smirenje, prijatelji Sagea Stallonea bili su u šoku. Predoziranje kao uzrok smrti, tvrdili su, ne dolazi u obzir.

Vezani članci Gljive, ilustracija Kobna zabava: Mladići iz Hrvatske konzumirali čarobne gljive, jedan slučajno zadavio drugoga? Pronađena droga na zagrebačkom i križevačkom području - 4 Palo šest dilera: Kod njih pronađeno više vrsta droga, igle, vaga, oružje, novac...

'Nikad nije uzimao nikakve lijekove, a kamoli droge, ni travu nije pušio', čudili su se i sina Sylvestera Stallonea (66) opisivali kao pravog čistunca. Što više policija istražuje okolnosti smrti glumca i redatelja, to se pojavljuje više svjedoka koji tvrde da Sageovi prijatelji koji su mislili da je on dobrica nisu pojma imali o njemu.

'Mjesecima prije smrti nije znao za sebe jer je bio na nečem. Nitko ga nikad nije vidio da uzima tablete ili droge, ali po njegovu ponašanju bilo je očito da se bori s ovisnošću', otkriva Robert Rhine, urednik časopisa Girls and Corpses za koji je Sage dao intervju i snimio editorijal u svibnju.

>> Sin glumačke legende pronađen mrtav!

'Novinar koji je došao napraviti intervju čekao je 45 minuta da mu Sage otvori vrata stana. Čuo ga je kako baulja po stanu, pada, sudara se o pokućstvo i mumlja nešto sebi u bradu. Kad je konačno otvorio nije mogao normalno pričati ni hodati koliko je bio ušlagiran', rekao je Rhine za TMZ.

Tijekom intervjua Sage je u nekoliko navrata zaspao pa se budio i pričao nevezane i nesuvisle priče. Htio je da on snimi fotografije za editorijal pa je otišao u sobu po svoj fotoaparat i 'okinuo' par snimaka bez da je prvo maknuo poklopac s objektiva. Rhine Sageovo ponašanje opisuje slično ponašanju Ozzyja Osbournea u danima kad je bio žestoki ovisnik.

'Čudno i šokantno je jedino to što njegova obitelj i bliski prijatelji tvrde da nije uzimao nikakve opijate, da nisu primijetili nikakve znakove ovisnosti koji su se, iskreno, vidjeli iz aviona. Čak se ni susjedi nisu šokirali. Iznenadili se jesu, ali ne i šokirali', kaže Rhine te dodaje da se nitko od novinara i fotografa u časopisu nije iznenadio kad su čuli da je Sage umro.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.