Djevojka Davida Hasselhoffa na plaži u Meksiku priskočila je u pomoć čovjeku koji se utapao. Popularni 'Mitch' očigledno je svoju 28 godina mlađu djevojku naučio svim tajnama svog televizijskog zanata.


Hayley Roberts (32) se, kako kaže, igrala s kornjačom na plaži kad je čula da netko doziva upomoć. Vidjela je kako se čovjek utapa i bez oklijevanja potrčala prema njemu, dozvavši i Davida (60). Iako je nesretniku u međuvremenu netko već priskočio u pomoć, David je ponosno obznanio kako bi Hayley mogla biti dio ekipe 'Spasilačke službe'.

>> Najbolji poklon za rođendan je 28 godina mlađa djevojka!

Vezani članci Slika nije dostupna Ma kakvi zli jezici: 28 godina razlike im ne smeta! Slika nije dostupna Najseksi horor ikada stiže u kina!

Hollywoodski glumac kojeg je proslavila upravo uloga Mitcha u Spasilačkoj službi, nedavno je otkrio kako se osjeća kao da ima 20 godina manje, ali da ga noge slabije služe. Srećom, pa je njegova mlađahna djevojka u najboljim godinama, a očito i u dobroj kondiciji, da nastavi tamo gdje je David stao.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.