Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Model i glumica, Milla Jovovich, pozirala je poznatom fotografu Dimitri Daniloffu za trinaesti Camparijev kalendar nazvan 'It's the End of the World, Baby'.


Kao novo zaštitno lice kalendara za 2012. godinu, Milla je stavljena u apokaliptične situacije poput poplava, potresa, ledenog doba i drugih. Inspiracija za album je potekla od proročanstva Maja da će svijet nestati nakon 21. prosinca 2012.godine.

Vezani članci Foto: Dnevnik.hr Kreirali smo kalendar jer nam je vaš glas uvijek važan Slika nije dostupna Kninska crkva uvrštena u prestižni međunarodni kalendar, njezin arhitekt oduševljen

Na svakoj od 12 fotografija, Milla drži čašu koktela ili bocu Camparija, naglašavajući pritom da je lakše preživjeti apokalipsu uz takvo piće.

’Ono što me privuklo ovom projektu, bila je inspiracija koja stoji iza njega, kao i pozitivni pristup koji slavi život s posebnom zdravicom za prijatelje i obitelj', izjavila je Milla.
Prošlih godina zvijezde ovog kalendara bili su Benicio del Toro, Jessica Alba i Eva Mendes.

Inače, Campari izdaje godišnji kalendar u samo 9,999 kopija koje dijeli suradnicima i prijateljima tvrtke. Pogledajte shih dvanaest fotografija OVDJE.