Akcijski SF spektakl od 13.09. prikazuje se u 3D kinima u Hrvatskoj, dok ćete ga već 12.09. ekskluzivno imati prilike pogledati ga u IMAX-u.


Pogledajte ekskluzivni prilog o snimanju najnovijeg nastavka akcijskog SF spektakla „Resident Evil: Osveta“ koji se od 13. rujna počinje prikazivati u 3D i IMAX 3D kinima.
Između ostalog saznajte što kaže redatelj Paul W. S. Anderson i akcijske heroine Milla Jovovich i Michelle Rodriguez o tome kako je bilo na setu i što možemo očekivati u započetoj konačnoj bitci.

Vezani članci PR Brzi i žestoki 9 Ivan Čermak i Željko Kerum Zanimljiva poduzetnička transakcija: Kerumov restoran i nekadašnje kino sada pripadaju Ivanu Čermaku

Uloge: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Bingbing Li, Kevin Durand
Redatelj: Paul W. S. Anderson

Smrtonosnim T-virusom korporacija Umbrella nastavlja osvećivati Zemlju, transformirajući globalnu populaciju u legije živih mrtvaca. Posljednja i jedina nada ljudske rase, ALICE (Milla Jovovich), se probudi usred najtajnije Umbrelline ustanove, i što više zadire u sam kompleks to više otkriva i detalje o svojoj misterioznoj prošlosti. Bez sigurnog utočišta, Alice nastavlja ganjati odgovorne za izbijanje epidemije; kreće u potjeru koja ju vodi od Tokija do New Yorka, Washingtona i Moskve, a kulminira spektakularnim otkrivenjem koje će ju prisiliti da ponovno razmisli o svemu u što je nekada vjerovala. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i poznatih prijatelja, Alice se mora boriti kako bi preživjela dovoljno dugo da pobjegne neprijateljskom svijetu, na rubu zaborava. Odbrojavanje je započelo...

AKCIJSKI SF SPEKTAKL RESIDENT EVIL: OSVETA OD 13.9. U 3D KINIMA
OD 12.9. EKSKLUZIVNO U IMAX 3D