Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularna voditeljica traži kazneni progon svoje menadžerice.


Mia je suradnju s Magadalenom Olujić započela u siječnju 2009.godine.

Vezani članci Vanna, Mia Dimšić, Damir Kedžo i Ivan Dečak Zašto su se našli Vanna, Mia Dimšić, Kedžo i Ivan Dečak? Slika nije dostupna 'Veselim se zajedničkom životu s dečkom u Moskvi'

No sada je tuži je za utaju 187 549 tisuća kuna. Traži od suda da se njezina bivša menadžerica, koja joj je dogovarala voditeljske i manekenske poslove, kazni sa šest mjeseci zatvora.

Voditeljica tvrdi da je silan novac bio na računu tvrtke kojoj je direktorica bila Magdalena. Nakon što je Mia prekinula suradnju, zatražila je da joj Magdalena isplati novac koji joj je dugovala. No, kako tvrdi Mia, menadžerica nije ispoštovala dogovor jer nije isplatila određeni iznos.

Iako je tužiteljstvo lani zaključilo da u ovom slučaju nije riječ o kaznenom djelu utaje, voditeljica je uz odvjetnika odlučila nastaviti kazneni progon.

Menadžerica nije osporila svoj dug, ali navodi kako je on manji od 187 tisuća kuna. Nadalje, dug nije mogla isplatiti jer joj Mia nije dostavila potrebnu dokumentaciju kako bi joj prije isplate uplatila poreze i prireze.