Proslavljena glumica Mia Begović odlučila je istjerati pravdu i boriti se za ono što joj ionako pripada. Podršku joj je dala i kćer Maja Lena Lopatny


49-godišnja glumica Mia Begović ne može ući u vlastiti stan u zagrebačkoj Masarykovoj ulici. Nakon što se vratila s puta s Kostarike dočekalo ju je neugodno iznenađenje, prenosi magazin Story. Miji Begović podršku je došla pružiti i njezina kći Maja Lena Lopatny.

Vezani članci Maja Lena Lopatny Kći naše glumice vratila se na Instagram nakon dužeg izbivanja pa sve oborila s nogu u maloj crnoj haljini Stan pušača Gnjusno! Očistili dom pušača nakon 21 godine, čak je i unutrašnjost hladnjaka bila obojena

Njen bivši suprug Željko Žnidarić promijenio je brave na vratima, tako da ne može ući u vlastiti stan. Bivši supružnici već su duže vrijeme u sporu oko stana, koji je sada kulminirao.

'Stigla sam navečer kući i krenula otvoriti vrata, prvo gornju pa donju bravu i shvatila da ne ide ključ. Zvala sam dežurnog bravara te je moj suprug, koji je bio unutra počeo vikati na njega. Stigla je policija, a ja nisam imala papire gdje stoji da sam ja vlasnik stana. Oni su bili u tom stanu - gdje ja nisam mogla ući. Ne radim ovo iz sažaljenja, jednostavno sam iz nekih principa ispred vrata, iz principa da moramo poštovati naše zakone, da naša policija mora štititi sugrađane, a Željko je u ovom slučaju samo moj bivši suprug, odnosno provalnik', izjavila nam je Mia.

'Ne mogu odustati od svojih principa. I ako sam ekscentrična, po tome jesam ekscentrična', kaže Mia.

Svjedoci drame su susjedi i prijatelji koji se brinu o glumici koja spava na kućnom pragu. Iz protesta protiv situacije u kojoj se našla, Mia je nemoćna, a ne može doći ni do svojih osobnih stvari.

'Ne znam zašto je to uradio, to trebate pitati njega. Taj stan smo nakon rastave trebali prodati i podijeliti dobit, a ja se vratiti u svoj stan u Nodilovu ulicu, gdje živim inače. I sve je glatko teklo, dosad. Ne znam što ga je navelo da to uradi' izjavila ja Mia za 'Večernji list'.

 

Svjedoci drame u susjedi i prijatelji, koji se brinu o glumici koja spava na kućnom pragu, protestirajući protiv situacije u kojoj se našla, nemoćna da dođe čak i do svojih osobnih stvari. Situacija je posve dramatična, a jučer je intervenirala i hitna pomoć. Majci glumice, Terezi Begović, koja je sjedočila neugodnim scenama, pozlilo je. Tjelesna kondicija Mije također nije dobra.

Zaštitari su u ponedjeljak pokušali udaljiti glumicu s ulaznih vrata. Ona se u jednom trenutku fizički sukobila s njima, a nakon toga je njena majka Tereza pozvala Hitnu pomoć. Bolničari, s kojima je bila i policija, Miji su stavili longetu, ali ona je odbila otići u bolnicu te ostala na vratima stana u Masarykovoj.

Mediji neprestano posjećuju hodnik na kojem boravi. Strpljivo ih, kao da se radi o kakvom poslu, prima jednog po jednog. Njezin bivši suprug s druge je strane vrata, ne izlazi i šuti.