Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je jučer procurila vijest kako su se Simona i Ante Gotovac pomirili svi su se zapitali o čemu se zaista radi.


Iako drugim medijima nije bila dostupna za izjavu s Hit FM radija ipak su došli do nje, stoga je Simona komentirala navode o pomirenju.

Vezani članci Tomo Medved (Foto: Dnevnik.hr) Tomo Medved odgovorio Ani Brnabić: "Srbija stalno pokušava raditi reviziju povijesti" SDP-ova konferencija za novinare (Foto: Dubravka Petric/PIXSELL) Bernardić o incidentu s pripadnicima Vojske Srbije na granici: "To možemo shvatiti kao provokaciju, ali..."

'Meni je to malo smiješno što novinari od muhe od slona nekakvog naprave. Meni je u interesu da budem u dobrom odnosu s Antom, zbog Gabice. Počeo se njihov odnos normalizirati i super je, tako da je to meni u interesu. Drugo neću komentirati' – rekla je Simona Šajn bivša Gotovac voditeljici na radiju Hit FM, na pitanje o pomirenju s Antom.

Kako je rekla Simona, jedna je od najvećih romantičarki. Prije je Valentinovo slavila i čekala ga cijelu godinu, ali sada misli kako bi svaki dan trebalo biti Valentinovo, a ne samo jedan dan, izmišljen da bi se potrošili novci.

>> Pomirili se Simona i Ante: 'Volim ga'!

Simona je i otkrila i kome će dati poklon ovoga Valentinova: 'Svom djetetu. Medvjedića, ružicu ili nešto iz dječjeg dućana. A Gabica meni svakog Valentinova nešto nacrta.

>> 'Na partije i drogu potrošio sam i više nego što stoji jedan prosječan stan'

Podsjetimo, jučer je u medije procurila vijest kako se jedan od naših najkontroverznijih parova pomirio. Bivša manekenka odlučila se, naime vratiti bivšem suprugu i ocu svoje kćeri Gabrijele, Anti Gotovcu. Odluku su donijeli nakon što su se sreli u zagrebačkom klubu BBS.