Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marija Tadić novo je lice hit serije 'Larin izbor' u kojoj glumi Dinkovu suprugu koja se nakon duge vremena budi iz kome.


Prije nego je prihvatila ulogu Lidije u 'Larinom izboru', Marija Tadić uspješno se okušala i kao glazbena producentica, a glumila je i nekoliko spotova hrvatskih rokera.

>> Glumačka zavrzlama: Kazalište ili film?

Vezani članci Slika nije dostupna 'Tajna je što smo pokazali kako napraviti dobar posao' Slika nije dostupna Zločesti Dinko se jako zaljubio!

Što se tiče njene uloge, kaže kako ima dosta sličnosti s Dinkovom televizijskom suprugom. 'Lidija je prototip žene koja žrtvuje sebe u lošem braku radi djece. Ono što ju nije ubilo, ojačalo ju je. Prilično smo slične', kaže 32-godišnja glumica u intervjuu za Studio.

 

>> 'Ispada da sam u vezama potpuno netolerantna'

Snimanja serije su prilično zahtjevna i dugotrajna, no ona Mariji ne predstavljaju problem. 'Rijetko razmišljam o popularnosti u bilo kojem kontekstu. Umoriti me može samo nervoza i nepovjerenje suradnika. Kad snimam, pod posebnom sam vrstom adrenalina', priznaje. 'Vrlo rano sam znala da želim biti glumica, vrlo sam tvrdoglava po prirodi i kad imam baš jasan cilj, neupitno je da ću ga ostvariti', kaže Marija.

Iako živi za glumi, priznala je kako će odbiti uloge za koje misli da joj ne odgovaraju. Lijepa glumica se osim u glumi okušala i u produkciji, tako da je surađivala s Urbanom i Stjepanom Hauserom na njihovom zajedničkom albumu.