Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularna pjevačica je slične tegobe doživjela prije nekoliko godina, a nakon toga je izjavila kako će promijeniti životne navike.


Lepa Brena završila je na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Beogradu zbog tromba u potključnoj veni, prenosi Kurir.

>> Lepa Brena ovako održava liniju u 51. godini

Vezani članci Vozač autobusa doveden u Županijsko državno odvjetništvo Vozač autobusa smrti na ispitivanju se branio šutnjom, sutra odluka o istražnom zatvoru. Još se ne zna identitet dvoje poginulih Maja Grba-Bujević, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Ravnateljica Hitne o stanju putnika iz autobusa strave: "Dvije osobe su životno ugrožene. U cijeloj intervenciji imali smo i malo sreće..."

Pjevačica je navodno odmah podvrgnuta trombolitičkoj terapiji kako bi se spriječio rast tromba i eventualne komplikacije. Nakon tri dana odmora u VIP apartmanu Brena je napustila bolnicu.

Podsjetimo, slične komplikacije doživjela je prije nekoliko godina kada joj je nakon nastupa ruku poplavjela i počela trnuti radi tromba. Nakon terapije izjavila je kako ju je bolest natjerala da uspori i da drugačije postavi prioritete u životu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.