Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica se našalila i prokomentirala izgled svoga kolege Lea DiCapria


Kate Winslet borila se s kilogramima u ranim danima svoje karijere. Sada je konačno postigla liniju koju je željela i s olakšanjem se može osvrnuti na same početke svoje karijere i prisjetiti se svoga najuspješnijeg filma 'Titanika'.

>> 'Titanik je pun grešaka!'

Vezani članci Slika nije dostupna 'Titanic je pun grešaka!' Slika nije dostupna Izgleda bolje nego prije 15 godina!

Glumica se prilikom gostovanja u emisiji 'Daybreak today' našalila kako je ona uspjela smršaviti, ali je zato njen partner Leonardo Di Caprio u međuvremenu nakupio kile.

'Izgledamo drugačije, stariji smo. Leo ima 37, a ja 36 godina- a on je sad deblji, a ja sam mršavija', našalila se glumica.
Slavna glumica se užasava ponovnog emitiranja filma 'Titanik' ali ovaj put u 3D tehnici. 'O moj Bože, pogledajte kako sam izgledala ja, a kako Leo', izjavila je glumica.

No priznala je da je ipak bila zadovoljna svojim stavom i ponašanjem. 'Kada pogledam unatrag sjetim se kako sam bila odraslija i zrelija od drugih ljudi mojih godina. Znala sam tko sam', izjavila je Oskarovka.

>> Izgleda bolje nego prije 15 godina!

Kate Winslet zaista može biti zadovoljna svojom karijerom. Postala je jedna od najpoznatijih i najboljih glumica današnjice a za svoju ulogu u filmu 'Žena kojoj sam čitao' osvojila je i nagradu Oscar.