Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Crno zlatni korzet kojeg je nosila kraljica popa Madonna na svojoj turneji 'Who's that girl' prodan je na aukciji za preko 350 tisuća kuna.


Dizajniran isključivo za Madonninu turneju iz 1987. godine 'Who's That Girl', legendarni korzet kojeg je nosila tada dostigao je impresivnu cijenu od više od 350 tisuća kuna!

Vezani članci Britney Spears - 5 Svjetska zvijezda slomila se pod teretom slave: Njezine šokantne fotografije iz 2007. tada su obišle svijet Madonna Sin joj ima 20 godina, a novi dečko 26, trenutačno skupa uživaju na egzotičnom obiteljskom odmoru

Crni korzet sa resicama na grudima bio je izložen u Rock and Roll Hall of Fame u Ohiu i kasnije u muzeju Frederick's of Hollywood. To je bio jedan od vizualno najimpresivnijih komada scenske odjeće koje je po mjeri sašila dizajnerica Marlene Stewart za Madonninu prvu turneju prije čak dvadeset i četiri godine.

Osim slavnog korzeta, na aukciji je bila prodana i Madonnina kontroverzna knjiga 'Seks' iz 1992. godine i snimka pjesme 'Simon Says' sa svojim bendom.