Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je glumica Nicollette Sheridan podnijela tužbu protiv tvoraca serije 'Očajne kućanice', tijekom suđenja su isplivale do sada nepoznate činjenice o zvjezdanoj postavi serije.


Iako na prvi pogled se činilo da između 'Očajnih kućanica' Eve Longorije, Marcie Cross, Felicity Huffman, Dane Delany i Nicollette Sheridan na setu vladaju idilični međuljudski odnosi, sada se pokazalo da to nije tako.

Vezani članci Slika nije dostupna Treći brak ne dolazi u obzir: 'Sve sam to već vidjela, sve učinila!' Slika nije dostupna Prve fotke: Ovo je sretnik koji ljubi 38-godišnju ljepoticu!

Naime, tijekom suđenja putem kojeg je glumica Nicollette Sheridan od tvoraca serije tražila 30 milijuna kuna zato što su joj 'nepravedno dali otkaz', na površinu je isplivala informacija da je zbog stalnih svađa na setu 'Kućanica', tvorac serije Marc Cherry glumicama morao pisati poruke upozorenja.

>> Strše kroz crnu majicu: Tako je to kad se zaboravi grudnjak!

'Zabiti nož u leđa je zabranjeno, ali smijete se grebati', bi pisalo na porukama koje je Cross ostavljao u garderobama poznatih glumica, a Marcia Cross, Longoria i Delany bi se skoro svaki put posvađale kada bi neka od njih dobila više teksta.

Tvorac serije je na kraju bio primoran unajmiti poznatog psihologa Phila McGrowa, koji je glumicama svaki tjedan držao grupne terapije. A koliko se čini Nicollette je bila posebno omražena među kolegicama, jer su izvori bliski produkciji izjavili da je svima laknulo kada je dobila otkaz. Na njezinu žalost, Nicollette je izgubila sudsku bitku s tvorcima serije.