Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi intrigantni spot grupe Colonia zasigurno će vas iznenaditi! Za novi spot za singl 'Laž za laž' Colonia je snimila možda najneobičniji spot u karijeri.


Sniman na dvije lokacije, u kamenolomu i atraktivnom stanu u kojem se odvija privatni party pod maskama, u spotu se pojavljuju djevojke u seksi korzetima i halterima pod maskama. A da bi ime pjesme imalo svoju težinu, pobrinuo se redatelj Danijel Tipura, pa neke djevojke iz spota zapravo nisu – djevojke.

 >> 'Čekam da me osvoji hrabar goli muškarac'

Vezani članci Korzeti Sada kada više nisu dio svakodnevice, korzeti mogu biti i vrlo zabavni Slika nije dostupna Propustili ste Coloniu uživo? Pogledajte kako je bilo!

'Najteže nam je bilo naći dečke koji će glumiti transseksualce, ali htjeli smo biti otvoreni prema predrasudama, pa smo dali sve od sebe', rekao nam je Tipura koji je uz pomoć kreativne direktorice Elle Dvornik osmislio radnju za spot.

Indira, Boris i Kameni u spotu su se zatekli na privatnom partyju pod maskama gdje su se odvijale intrigantne scene koje možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook