Iza pjevačice E.T.- ja bila je burna godina, no sreća joj se napokon nasmiješila.


Naime, Katarina Rautek trudna je pet mjeseci i postat će ponosna mama sina Dominika.

Vezani članci Slika nije dostupna Mnogi ovo smatraju 'dokazom' - stručno sakrila trbuščić Slika nije dostupna Objava koja je šokirala mnoge: 'Da čujem pljesak za oca mog djeteta'

'Znam da su se svi iznenadili kad su čuli da sam trudna i da sve zanima tko je otac moje bebe, ali o tome ne želim govoriti javno. Reći ću samo da sam kontaktirala s ocem djeteta, no odlučila sam biti samohrana majka. Kad s čovjekom s kojim sam začela dijete riješim neke stvari, odlučit ću hoće li on sudjelovati u odgoju', za Extru je izjavila 28-godišnja Katarina.

>> Lijepa pjevačica čeka svoje prvo dijete

'Nakon teške godine pune stresa, Dominik mi je najljepši da i jedva čekam da rodim. Veselim se majčinstvu. Obitelj i ljudi koji me vole uz mene su, a majka će biti sa mnom na porođaju', nadodala je.


Nada se da će roditi prirodnim putem. Lako podnosi trudnoću, ali mora paziti jer je trudnoća – rizična.
'Zato ću snimiti još dvije pjesme i onda nastupati dva mjeseca te otići an porodiljni. Sad ću se posvetiti samo svom sinu. Uživam u iščekivanju i trudnoći. U ljubav vjerujem, ali sad sam puno opreznija', zaključila je Katarina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.