Uz bivšeg supruga Katy Perry obično se vežu negativne konotacije, pogotovo kad su u pitanju žene, jer ga mediji vole prozivati kao velikog ženskaroša, međutim, i on ima svoju nježniju stranu...


Naime, Russell Brand, kojeg je bivša djevojka Geri Halliwell prozvala napornim i kaotičnim, pokazao je velikodušnost na djelu kad je nedavno, vraćajući se iz studija, na putu do kuće sreo beskućnika koji je bez majice ležao na ulici i prosio. Ne samo da mu je dao svoju majicu, već ga je, kad ga je beskućnik zamolio da mu kupi hamburger, pružio ruku i poveo ga k sebi doma.

>> Kratko su trajali: Ostavila ga jer je prenaporan i kaotičan!

Vezani članci Slika nije dostupna Komičar vjenčao par za vrijeme nastupa! Slika nije dostupna Koga ljubi Russell Brand, a da nije Katy Perry?

Ponudio mu je da ga ugosti kako bi se okupao i osvježio te pojeo nešto kvalitetno. 'Russell ga je vidio kako leži na ulici u doista groznom stanju. Ni trenutka nije dvojio da mu ponudi pomoć. Kad ga je beskućnik zamolio da mu kupi hamburger, Russell mu je rekao da će ga odvesti kući na zdrav obrok', otkrio je prijatelj komičara velikog srca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook