Na američkoj dodjeli nagrada Latino izvođačima i glumcima, poznatijoj kao ALMA Awards, sinoć su se prošetala brojna celebrity lica. Nekoliko ih je čak odjenulo slične odjevne kombinacije.


Izgleda da je duga, crna i prozirna čipkasta haljina sinoć bila jedna od najpoželjnijih odjevnih predmeta, samo je bilo pitanje kako će je tko nositi i kojim će se detaljem istaknuti. Christina Aguilera tako je izbacila nogu u dubokom izrezu, baš poput Eve Longorie koja je također naglasak stavila na noge, ali na drugačiji način, dok je Nicole Richie u odvažnoj kombinaciji otkrila dubok dekolte.

>> Jedno je sigurno: Ove haljine su sinoć bile u centru pažnje!

Vezani članci Beyonce i Jay-Z (Foto: Profimedia) Višak kilograma sjajno joj stoji: Nikad bujnija pjevačica ponosno istaknula obline u šetnji s moćnim suprugom Slika nije dostupna Odjenula prozirno i čipkasto pa sjela na motor. Kakav prizor!

Zlobnici su komentirali kako je Aguilera jedva 'stala' u haljinu i jedva obuzdala svoje bujne obline. Iako je privlačila dosta pažnje teškim make up-om i svojim outfitom, koji su mediji nazvali 'ne baš pretjerano laskavim', titulu za najodvažniju kombinaciju odnijela je Nicole Richie koja je otkrila duboki dekolte pokriven samo prozirnim tilom. Svakako se treba spomenuti i Eva Longoria koja je naprosto blistala u svečanoj, također crnoj, haljini, ali i Zoe Saldana koja je, u nježnoj ružičastoj nijansi, bila pravo osvježenje.

U priloženoj fotogaleriji možete pogledati outfite s ALMA Awardsa i sami pronaći svog favorita.