Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Započela je podjela imovine između NBA zvijezde Kobea Bryanta i uskoro mu bivše supruge, Vanesse Bryant.


Nakon što je u prosincu prošle godine 29-godišnja Vanessa Bryant objavila da se razvodi od supruga Kobea Bryanta, uskoro bivši supružnici su sada započeli sa podjelom imovine te se tako finaliziranje razvoda bliži kraju.

Vezani članci Vanessa i Kobe Bryant Imali su priču o kakvoj mnogi sanjaju, a onda se dogodila stravična nesreća nakon koje više ništa nije ostalo isto Vanessa Bryant, Kobe Bryant Vanessa Bryant odala počast suprugu i kćeri na zanimljiv način, nitko nije ostao ravnodušan

A kako Kobe i Vanessa prije braka nisu potpisali predbračni ugovor, već se sada čini da će poznati košarkaš to jako zažaliti. Tako Los Angeles Times izvještava da su sve tri kuće koje 33-godišnji Kobe posjeduje prebačene u Vanessino vlasništvo, tako da je poznati košarkaš praktički postao beskućnik. Vrijednost kuća, koje se nalaze u kalifornijskom gradu Newport Beach, se procjenjuje na 19 milijuna dolara.

No to nije sve, jer pošto predbračni ugovor nije nikada potpisan, po zakonima savezne države Kalifornije Vanessa ima pravo na pola od 150 milijuna dolara, koliko je Kobe 'težak', tako da su kuće vjerojatno samo početak 'nestajanja' Bryantovog imetka.

Bryant je inače Vanessu upoznao 1999., kad je imao 21 godinu, dok je ona imala samo 17 godina.