Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jacques Houdek je dobio 'zeleno svjetlo' da može ispričati detalje talent showa na koji se prijavio. Iako mu je uspjeh u Velikoj Britaniji zagarantiran, Jacques ne namjerava zanemariti karijeru u Hrvatskoj. Tako ste na njegovoj Facebook stranici mogli danas premijerno pogledati spot za pjesmu 'Srećom imam tebe'.


Jacques je napokon priznao da sudjeluje u showu X Factor. 'Atmosfera je luda. Postoji 7 ili 8 faza kroz koje moraš proći da bi došao do finalne emisije. Ja sam sad prešao malo više od pola puta', ispričao je Scenu Dnevnika Nove TV. 'Onaj trenutak kad sam izašao pred žiri potpuno sam se izbezumio. Međutim, kad je krenula pjesma, oni su bili oduševljeni. Dobio sam četiri 'yes', ponosan je Houdek. Pohvalio se i kako je članica žirija Kelly Rowland rekla kako želi da upravo on pobijedi u showu. Što je sve Jacques ispričao u našu kameru pogledajte u priloženom videu.
 

Vezani članci Jacques Houdek (Foto: IN Magazin) - 2 Jacques se oglasio nakon Rokova nastupa: "Razočarani smo i tužni baš kao i svi vi, ali..." Roko Blažević (Foto: Pixsell) Internet gori od komentara na nastup Roka Blaževića: Je li trebao proći u finale Eurosonga?