Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ponovo se vratila u nove epizode 'Larinog izbora' i izazvala pravu pomutnju.


31-godišnju glumicu Mariju Tadić trenutno gledamo u hit seriji 'Larin izbor', a u intervjuu za Story raspričala se o muško-ženskim odnosima te odnosu njezina lika Lidije i Dinka.
Marija kaže kako joj je zanimljivo igrati novu ulogu Lidije nakon kome, a pristala je i na promjenu imidža pa je ugradila duge ekstenzije.

>> 'Ispada da sam u vezama potpuno netolerantna'

Vezani članci Slika nije dostupna 'Tajna je što smo pokazali kako napraviti dobar posao' Slika nije dostupna Zločesti Dinko se jako zaljubio!

Što se tiče odnosa s kolegom sa seta Filipom Juričićem, kaže kako je 'intrigantno i zabavno'.

'Mislim da je Dinko lik kojemu se nitko u seriji dosad nije suprotstavio, pa su mi zanimljive situacije u kojima mu uzvraćam istom mjerom. Ne znam zašto žene privlače problematični tipovi. Jedan od razloga je svakako to što im je u prirodi da budu majke, pa imaju osjećaj da moraju odgajati, preodgajati, spašavati i pomagati kojekakve upitne karaktere', kaže Marija.

No što se tiče ljubavni, poznata glumica priznaje da je prilično sklona idealiziranju. 'Zato se valjda i ne zaljubljujem često. Ne znam kako bih u neki odnos mogla ući racionalno, s idejom da on baš i nije tako poseban i da će sve brzo završiti', izjavila je glumica u intervjuu. Dodaje kako primjećuje samo one muškarce koji joj se sviđaju, no da joj kategorija 'on mi može biti tata' nije baš privlačna.

>> 'Lidija i ja smo slične: Ono što nas ne ubije, ojača nas'

Otkako je prekinula godinu i pol dugu vezu s producentom Androm Krpanom, priznaje kako je sretno nezaljubljena.