Slavna glumica snimila je editorijal za jedan časopis te u intervjuu otkrila kako je upoznala sadašnjeg supruga.


U intervjuu za časopis 'Elle', Resse Witherspoon (35) je progovorila o suprugu Jimu Tothu (40) s kojim je u braku od ožujka prošle godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Očajna glumica moli oca da potraži liječničku pomoć! Slika nije dostupna Uhvaćena: Nazire se trudnički trbuh!

'Dogodilo se iznenada. Jedan pijani čovjek mi se nabacivao i vikao na mene, baš je radio idiota od sebe. Jim je došao do mene i ispričao mi se u njegovo ime. Rekao je kako je pijani čovjek tek prekinuo s nekim, 'vukao' ga je iz nastale situacije. On je baš takav, baš je dobra osoba', izjavila je Oskarom ovjenčana glumica.

Mislila je kako nakon razvoda 2007. godine od glumca Ryana Phillipea, s kojim je bila u braku osam godina i s kojim ima dvoje djece, više neće stati pred oltar, no pokazalo se suprotno.

'Rekao mi je da će mi svaki dan pokazivati što je dobar partner, što je dobra osoba. Govorio je da će se brinuti za mene, raditi stvari koje nitko nije prije radio za mene. Ja sam mislila, o čemu ti govoriš? Nisam nikad imala nekog poput njega u mom životu', priznala je Reese.

Osim o privatnom životu, Reese je progovorila i o velikim iznosima koje zarađuje po filmu. Glumica navodno zarađuje 15 do 20 milijuna dolara po filmu.

'Svaki put kad me nazovu i pričaju o novcu, užasno se zasramim. Sve dok me drugi nisu pitali znam li koliko ljudi zarađuju na meni. Onda mi je postalo lakše', izjavila je Reese za časopis.