Glazbena legenda još jednom je na neka pitanja odgovor dala u svom prepoznatljivom stilu.


Premda o svom nastupu 17. rujna na zagrebačkom Rujanfestu odbija govoriti kao o povratku, brk mu se smješka jer je itekako svjestan toga da poneki estradnjaci strepe zbog njegovog dolaska na scenu, piše Studio.

Vezani članci Marko i Branka Grubnić Grubnić, Severina i Hauser otkrili zašto se dive svojim mamama, a uputili su im i divne, emotivne riječi! Severina Seve objavila novi video koji je odmah postao hit, pogledajte zašto je svojeg tjelohranitelja ostavila u čudu!

'Zbog te sine ribe danas će ti netko, ako te želi uvrijediti, reći da si pjevač. To čak možda nije uvreda, nego kleveta. Provjerio sam: u Hrvatskoj je danas 16.560 pjevača. I 1800 klapa. Svi kao mahniti žele biti pjevači jer misle da je to najbrži i najlakši put do uspjeha. Baš!', ironično kaže Mišo u intervjuu.

>> Legendarni Mišo se vraća pred zagrebačku publiku!

'Mali Dragojević lijepo radi. Usvojio je mnoge savjete koje sam mu dao na početku karijere. Tu su i onaj Cetinski te Gibonni. Thompson je ljubimac 'desne' publike, a dobro ide i onom iz Zadra. Da, Grdoviću. Šestog u toj kategoriji nema', kaže Mišo.

Mišo dodaje da od glazbenih diva cijeni Gabi Novak, Terezu Kesoviju, Lolu Novaković i Ninu Spirovu. Polemike je li kraljica estrade Severina Vučković ili Jelena Rozga, kaže Mišo, mogu ga samo nasmijati.

'Što se Severine i Rozge tiče, ne razumijem o kakvim kraljicama pričaju mediji. Jer od pjevačica, uvjetno rečeno, njihove generacije, dobro pjevaju samo Zorica Kondža i Nina Badrić, a svoju kćer Ivanu namjerno sada neću spominjati', kaže Mišo Kovač te nastavlja:

'No što se Kondže i Nine tiče, one furaju nekakav free jazz stil, a ako tako nastave, nikad neće doseći nivo jedne Tereze ili Gabi. Uostalom, vidjeli smo kako je taj Ninin free style prošao kod eurovizijske publike u svibnju. A Severina? Ona nije pjevačica. Ona je sjajna performerica. Zna se lijepo odjenuti, dobro našminkati, nastupi su joj scenski zanimljivi. Rozga, s druge strane, nije pjevačica zabavne glazbe. Iza sebe ima glazbenog mahera Tončija Huljića koji ju je mudro usmjerio u nepopunjen glazbeni procijep između sevdaha i folka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.