To je bilo jedno od najiščekivanijeg vjenčanja godine, a Ecclestonovi su se pobrinuli za glamuroznu zabavu.


Vjenčanje Petra Ecclestone bilo je zaista kao iz bajke, a lista gostiju uključivala je članove kraljevske obitelji i masu slavnih osoba iz showbizznisa.

Vezani članci Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Sutton Motorsport/Press Association/PIXSELL) Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!" Petra Ecclestone, James Stunt i Bernie Ecclestone (FOTO: Getty) Bernie uzvraća udarac! "Bio je pristojan čovjek kada je oženio moju kćer, a onda..."

No bez obzira na kaos koji se događao oko nje, Petra je bila smirena dok je dolazila pred dvorac Odescalchi u blizini Rima u kojem je rekla 'uzimam' svom zaručniku jamesu Stuntu.
U haljini vrijednoj 600 tisuća kuna i uz koju je nosila i veo Petra je imala raspuštenu kosu koja je slobodno padala po ramenima. Mladence je u dvorcu dočekalo 18 članova Kraljevskog filharmonijskog orkestra i 20 članova jednog od najboljeg zbora na svijetu Tenebrae koji su goste oduševili koncertom koji je trajao 40 minuta.

Petru je do oltara gdje ju je dočekao suprug James Stunt dopratio otac Bernie Ecclestone. Nakon što su Petra i James razmijenili zavjete, mladencima i njihovim gostima zapjevao je talijanski tenor Andrea Bocelli i to Petrinu omiljenu pjesmu 'Time To Say Goodbye'. Vjenčana kuma je bila sestra Tamara. Ona je blistala u sivoj asimetričnoj haljini od organze dok je mama Slavica Radić za ovu prigodu odjenula zlatnu haljinu od satena s gornjim dijelom ukrašenim kamenčićima.

'Vjenčanje moje sestre bilo je predivno. Petra je bila božanstvena, toliko sam ponosna na nju. Tulum je bio izvanredan i sad se svi spremamo za ručak oporavka', objavila je njena sestra Tamara Ecclestone na Twitteru.

 

Među 250 gostiju na raskošnom vjenčanju u dvorcu u kojem su zavjete izmijenili Katie Holmes i Tom Cruise gosti su bili Sarah Ferguson, princeze Eugenie i Beatrice, Paris, Nicky i Kathy Hilton te mnogi drugi.