Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Karizmatičan glumac Stefan Kapičić, koji glumi Nikšu u seriji 'Larin izbor', otkrio je na koji ga je način promijenila njegova zaručnica, splitska dizajnerica Miranda Viđak.


Zgodan srpski glumac Stefan Kapičić koji u seriji Larin izbor tumači jednog od glavnih likova - Nikšu, otkrio je za Gloriu na koji ga je to način promijenila njegova djevojka Miranda Viđak.

Vezani članci Slika nije dostupna Kako dirljivo - Donosimo najsretnije trenutke popularne serije! Slika nije dostupna Zavodnik iz Larinog izbora proslavio rođendan!

'Do prije šest godina, dok nisam upoznao Mirandu, najdraži mi je bio dobar roštilj. I sve vrste crvenog mesa s raznim pikantnim umacima. A onda mi je Miranda otkrila čari mediteranskih jela: ribe s blitvom, rižota s plodovima mora, pašticade… Sve to savršeno spravlja i bez pretjerivanja mogu reći da je apsolutna kraljica u kuhinji', izjavio je glumac.

Nedavno se Miranda vratila iz Los Angelesa kako bi sa svojim dragim proslavila njegov 33. rođendan, a Stefan je otkrio i koja je tajna uspjeha njihove dugogodišnje veze.

'Za uspjeh svake veze važan je kompromis, pa tako i nas dvoje nastojimo pomiriti kulinarske razlike naših prostora: ja sam zavolio dalmatinsku 'spizu', a Miranda je na svoj jelovnik uvrstila više mesa'.