Ako se ikad zateknete u blizini doma Julie Roberts, nadajte se da će vam se pokvariti klima u autu. Jer upravo zbog toga jedan je dostavljač od darežljive glumice dobio 'napojnicu' od 500 dolara.


Kako kažu dostavljači iz firme preko koje Julia nabavlja namirnice, glumica je i inače široke ruke i gotovo svaki put im ostavi sto dolara napojnice, ovaj put bila je još darežljivija.

>> Okrila tajnu dobrog izgleda!

Vezani članci Krešo Pandžić, klimatolog Zemlja nije bila ovako topla u zadnjih 100.000 godina: Hrvatski klimatolog objasnio zašto je zabrinjavajuće zagrije li se planet za samo stupanj više Lidija Srnec i Barbara Štrbac Stručnjakinja o klimatskim promjenama: "Usporedbe radi - kad ste zdravi, vaša je temperatura ispod 37. Ako poraste za stupanj, bolesni ste"

Kad se dostavljač pojavio na njenim vratima, Julia je primijetila da je obliven znojem, a on joj se požalio da mu klima u autu već danima ne radi, na što je Julia izvadila ček od petsto dolara i rekla mu da mu novac poklanja za popravak klime.

>> S 44 godine otkrila lice bez šminke

'Julia je izvadila ček na petsto dolara i rekla mu da mu poklanja za popravak klime', otkrio je izvor za National Enquirer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook