Ako se ikad zateknete u blizini doma Julie Roberts, nadajte se da će vam se pokvariti klima u autu. Jer upravo zbog toga jedan je dostavljač od darežljive glumice dobio 'napojnicu' od 500 dolara.


Kako kažu dostavljači iz firme preko koje Julia nabavlja namirnice, glumica je i inače široke ruke i gotovo svaki put im ostavi sto dolara napojnice, ovaj put bila je još darežljivija.

>> Okrila tajnu dobrog izgleda!

Vezani članci Zagađenje zraka (Foto: Getty Images) Alarmantno upozorenje 11.000 znanstvenika: "Čovječanstvu prijete nečuvene patnje" Donald Trump (Foto: AFP) SAD i službeno izlazi iz globalnog sporazuma o klimi: Trump zamijenio ekologiju naftom, plinom i ugljenom

Kad se dostavljač pojavio na njenim vratima, Julia je primijetila da je obliven znojem, a on joj se požalio da mu klima u autu već danima ne radi, na što je Julia izvadila ček od petsto dolara i rekla mu da mu novac poklanja za popravak klime.

>> S 44 godine otkrila lice bez šminke

'Julia je izvadila ček na petsto dolara i rekla mu da mu poklanja za popravak klime', otkrio je izvor za National Enquirer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook