Iako nije imala apsolutno nikakve veze s produkcijom filma 'The Hunger Games', Irina Shayk je uspjela zasjeniti cijelu zvjezdanu postavu koja se pojavila na premijeri filma.


Cijela postava hit filma 'The Hunger Games' je stigla na svečanu premijeru filma koja je održana u New Yorku u ponedjeljak, te su se pojavili u svojim najboljim 'crveni tepih' izdanjima, no nisu računali na jednu stvar, da će na premjeru doći - Irina Shayk!

Vezani članci Pucaju po šavovima - 8 Odjeća im puca po šavovima zbog oblina pa su se malo raskomotile Slika nije dostupna Duge noge, istaknuti atributi: Seksi prijateljice bile zvijezde večeri!

Kada je super seksi Irina, koja je već nekoliko godina jedan od najtraženijih modela svijeta, u duboko dekoltiranoj haljini stupila na crveni tepih, sve je 'stalo', a lijepa manekenka je na sebe privukla svu pažnju medija, te je s lakoćom uspjela zasjeniti sve ostale prisutne celebrityje.

>> Prelijepa Irina Shayk pokazala svoje atribute

26-godišnja Irina, koja je još poznata kao djevojka Cristiana Ronalda, toliko privlači pažnju na sebe da vjerujemo da bi joj zvijezde filmova na čije premijere dolazi da mogu najrađe zabranili da pohodi njihove premijere, jer ih svaki put bez imalo truda sve uspije zasjeniti.