Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kad ga je prvi put upoznala na setu filma 'Tropska oluja' Justin na nju nije ostavio dobar dojam.


Jennifer Aniston nedavno je otkrila kako njezin dečko Justin Theroux prilikom prvog upoznavanja nije ostavio najbolji dojam na nju.

Vezani članci Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Miljenica javnosti uhvaćena kako napušta večeru s prijateljima vrlo uznemirena i sa suzama u očima Slika nije dostupna 'Bila sam nerzvozna kada sam se trebala skinuti'

'Upoznali smo se prije pet godina i bio je jako drag i ljubazan, ali i jako mračan. Na prvu izgleda kao serijski ubojica, ali je zapravo najbolja osoba na svijetu', rekla je Jennifer.

Jennifer i Justin upoznali su se na snimanju filma Wanderlust u jesen 2010.godine, a glumica kaže kako ga onda nije prepoznala. Justin je naime za potrebe filma pustio dugu bradu i kosu.
'To mi se sviđa kod njega, što se može potpuno preobraziti', rekla je glumica.

Premijera filma 'Wanderlust' nedavno je održana u Los Angelesu. Jennifer u filmu ima glavnu ulogu Linde a pojavljuje se i u toplesu.
Nakon što je zanijekala tvrdnje da je tražila da se izbace te scene na zahtjev njezinog partnera Justina Therouxa, ustvrdila je da je u uživala u toplesu. 'Da, bilo je tu puno golotinje. Oslobađajuće je najbolja riječ kojom je mogu opisati', priznala je Jennifer.