Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši farmeri odlično su se snašli u novoj životnoj ulozi.


Nakon nepunih mjesec i pol dana otkako su postali roditelji malenog Tome, u njihovom obiteljskom gnijezdu u Dobrićima kod Tomislavgrada posjetili smo Jelenu i Josipa Ivančića.

Vezani članci Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) Omiljeni domaći pjevač progovorio o prvom susretu s prelijepom suprugom: "Prvo sam vidio dobru nogu" Slika nije dostupna Farmerski golupčići postat će roditelji!

'Osjećam se prekrasno, jedan poseban osjećaj, stvarno ni jedan čovjek ne može to reć dok sam ne bude u toj koži. Zasad se dobro snalazimo. Većinu odgovornosti prema djetetu ima još mama zato što ja imam obaveza i malo se i bojim tih nekih stvari, ali mislim da je dijete razmaženo zasad jer previše ga volimo i nismo još dopustili ni jednu minutu da zaplače, a da ga nismo uzeli', kaže Josip.

Atraktivna brineta, koja je svog sina na svijet donijela u rodnom Splitu, kaže da je imala jako težak porod. '22 sata rađanja, umjetni trudovi, tako da, mali je htio izić, al' nisam se otvarala. Pamtit će me doktori u splitskom rodilištu i rekla sam da ću sigurno sljedeći put rađat u Zagrebu i onda, ako bude treće dijete negdje u Osijeku ili u Rijeci, Puli jer ja sam stvarno izludila doktore, znači sa krikovima, čupanjem kose', ispričala je Jelena.

Oni koji su imali prilike vidjeti ovog malog frajera, koji nas je dočekao u crvenim starkama, kažu da na prvu više sliči na majku.

>> Možete li vjerovati: Za mjesec i pol dana postat će mama!

Novopečeni roditelji bi htjeli imati veliku obitelj, a novog člana planiraju za godinu-dvije. Toma je, kažu, još više učvrstio njihovu ljubav, a njihov trenutačni odnos kroz smijeh nam je pokušala opisati vitka Jelena, koja je u trudnoći dobila samo 7 kilograma, a koje je istopila u mjesec dana.

'Jednom riječju, Josip je ljubomoran na Tomu, zato što Toma hoće samo meni, kad počne plakat smiri se uz mene, onda Josip sa njim ne priča cijeli dan, onda se pomire sutra. Ja sam uglavnom između dvije vatre', priznaje manekenka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook