Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su objavljene nominacije za Oscar, sada kreće utrka i za mjesta prezentera.


Nakon što je već ranije najavljeno kako će prezenteri biti Tom Cruise, Tom Hanks, Jennifer Lopez i cijela ekipa filma 'Djeveruše' sada je potvrđeno da će tu čast dobiti i Angelina Jolie, Cameron Diaz i Penelope Cruz.

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Njihov razvod mogao bi biti jedan od najskupljih u povijesti Hollywooda, a kraj bitke ne nazire se ni nakon 4 godine! Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt ne može vjerovati što su mu Angelina i sin priredili, njegovi prijatelji otkrili kako se osjeća nakon svega

Angelina Jolie 2000. godine i dobila je Oscara za najbolju sporednu ulogu, a 2009.je bila nominirana za najbolju žensku ulogu u filmu 'Zamjena' . Osim što će biti prezenterica, Angelina će biti i pratnja nominiranom Bradu Pittu.

Upućeni kažu da Brad i Angelina imaju otvoreni i trajni poziv da budu prezenteri na svakoj ceremoniji dodjele Oscara bez obzira na to jesu li nominirani ili ne.

Penelope Cruz također je dobitnica Oscara i to za najbolju sporednu ulogu u filmu Woodyja Allena 'Vicky Christina Barcelona.

Dodjela Oscara održat će se 26. veljače, a ceremoniju će voditi provjereni Billy Crystal.