Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jim Carrey i Jeff Daniels u rujnu ove godine počinju snimati nastavak hit komedije braće Farrelly iz 1994. godine, 'Glup i gluplji'.


'Oduvijek smo željeli snimiti nastavak. Jeff Daniels je uvijek bio na raspolaganju, no Jim Carrey je bio pretrpan poslom. Ipak, nazvao me i rekao da moramo to sve još jednom ponoviti. Snimanje 'Glupog i glupljeg 2' počet će u rujnu', izjavio je redatelj Peter Farrelly ekskluzivno za web site ComingSoon.net.

Vezani članci Jim Carrey i Courtney Cox Mnogi su zaboravili da su njih dvoje glumili skupa u urnebesnoj komediji iz 1994., a ona je iste godine dobila ulogu koja joj je obilježila karijeru Slika nije dostupna Politički nekorektni i totalno nepristojni - 'Glup i gluplji' su se vratili!

Hit komediji 'Glup i gluplji' je od 1994. stekla kultni status, a uloga koju je Jim Carrey ostvario ga je proslavila. 2003. godine snimljen je prednastavak 'Glup i gluplji: Kada je Harry sreo Lloyda', ali Peter Farrelly je naglasio da će 'Glup i gluplji 2' biti nešto potpuno drugačije.

'Nemamo nikakve veze s 'Dumb and Dumberer'. Studio je inzistirao na tom filmu, a mi ćemo snimiti pravi nastavak', naglasio je Farrelly koji s bratom Bobbyjem trenutno promovira komediju 'The Three Stooges', koja će svoju premijeru imati 13. travnja.