Hrvatske manekenke zasjale su u novoj kolekciji!


Za svoju novu Gossip kolekciju Marko Grubnić se pripremio i ništa nije prepustio slučaju. Nova kolekcija inspirirana je hippie stilom, no ne manjka ni izazovnih koktel čipkanih haljina. Kako bi najbolje predtsvaio vsoju liniju,angažirao je naše atraktivne manekenke Ivu Jerković, Aleksandru Grdić, te na veliko iznenađenje svih, Malinu Grahek, koja se nakon javne rastave braka vraća u manekenske vode.

Vezani članci Iva Šarić - 1 Poznate Hrvatice i s malenim bebama izgledaju besprijekorno, koja je njihova tajna? Iva Jerković Jedna od najljepših Hrvatica proslavila je 40. rođendan, prijateljica je otkrila kako je izgledala prije 11 godina, razlike kao da nema!

Izgleda da našim manekenkama posla ne manjka unatoč krizi. Honorari koje zarade manekenke jesu manji, no ipak se radi. 'Osjeti se već u zadnjih par godina, nije to kao prije. Ja točno znam za jedan nastup koliko bi prije tražila, koliko danas. To je velika razlika. Prije si mogao odraditi jedan posao pa bit malo mirniji, a sad se već trgaš', kaže manekenka Iva Jerković.

>> Otkrivena cijena manekenki u Hrvatskoj!

Nekadašnja misica, sada manekenka, kaže kako već punih deset godina kaže živi od mode. 'Onaj tko kaže da se ne može to nije istina. Evo ako se stvarno radi, ako ste predani, ako ste vrijedni, ako imate transformacije, ako voliš ovaj posao, ako čvrsto stojiš na zemlji kao ja, ako se ne ufuravate da ste neka zvijezda jer za mene zvijezde postoje na nebu, može kao od svakog posla', smatra Aleks.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.