Šuškalo se da je popularna Jennifer Lopez osigurala svoje tijelo na vrtoglavih 27 milijuna dolara.


Kada pogledate fotografije sa snimanja njezinog novog spota – bit će vam jasno i zašto. Lopez je boravila u Acapulcu s dečkom Casperom Smartom, koji režira njezin novi video 'Follow The Leader'.

Vezani članci Pedofilija na internetu, ilustracija U kampu u Bujama snimao golu djecu: Uhićen 41-godišnji Slovak Slika nije dostupna J.Lo ne skida ruke sa svog dečka!

42-godišnja Jennifer pokazala je svoje isklesane trbušnjake u crnom sportskom topiću, a njezin najpoznatiji atribut, stražnjica, istakla se u  uskim tajicama. No 24-godišnji Casper  izgleda da je uživao u prizorima, te je par u pauzama spojio 'posao i zadovoljstvo' izmjenjujući nježne zagrljaje i poljupce.

Nakon ležernog izdanja, slavna Jennifer se presvukla u sjajne crne hlače i zlatni džemperić – te pokazala svoje plesne pokrete.

>> Mlađi ljubavnik mogao bi je dovesti do bankrota

Jennifer je ovih dana jako zaposlena, jer osim što radi na svojoj karijeri, dio je žirija u pjevačkom natjecanju 'American Idol'. Stoga ne čudi što je nakratko pobjegla s Casperom u toplije krajeve. Naime, par se upravo vratio s odmora u Brazilu.