Nakon turbulentnog razvoda od Marc Anthonyja uspjela se oporaviti te joj odlično ide na poslovnom, ali i na ljubavnom planu!


U časopisu 'Glamour' megapopularna pjevačica i glumica Jennifer Lopez progovorila je o ljubavi i vezama.

Vezani članci Slika nije dostupna Široke traperice, obična majica, lice bez šminke... nismo je ovakvu viđali! Slika nije dostupna 44-godišnjakinja u top formi: Svi su komentirali ono što je OČITO!

'Mislim da sam napokon naučila najveću lekciju od svih, a to je da morate najprije voljeti sebe. Trebate cijeniti same sebe i znati da ste vrijedni. Sve dok sami sebe ne cijenite i ne volite dovoljno, ne možete imati zdravu vezu', izjavila je.

Vezano uz navode da se viđa s glumcem Bradleyjem Cooperom koji je došao u isti hotel kako bi bio prisutan na snimanju njenog novog filma, glumica progovara: 'Da biste dali nekome priliku i da biste ga zaista mogli upoznati, morate to raditi izvan očiju javnosti. Znate kakvi su mediji, uvijek sve pokušavaju požuriti'.

Jennifer Lopez časopis je proglasio ženom godine, a ona trenutno snima svoj novi film 'Parker'. Osim glumačke karijere, Jennifer je vrlo uspješna i u glazbenoj industriji.

Njen sedmi studijski album 'Love' pun je pop hitova koji obaraju sve svjetske top ljestvice.