Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je medijima odjeknula vijest kako će nas Nina Badrić predstavljati na Eurosongu, sada se oglasile obje izvođačice.


'Pored toga što su me pozvali da sudjelujem na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Europe, nije bilo u mojim planovima da se prijavim na natjecanje. Mojoj kolegici Nini želim puno uspjeha i sreće na Eurosongu', napisala je na svom Facebook profilu Jelena Rozga.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja se emotivnom objavom i fotografijom iz djetinjstva prisjetila oca: "Volim te tata, puno mi fališ" Slika nije dostupna Rozga odbila, pa na Eurosong šaljemo Ninu!

Nina je u showu Dalibora Petka na Narodnom radiju otkrila kako je bila jako iznenađena pozivom urednice zabavnog programa na javnoj televiziji. 'Zadnjih nekoliko godina nije me to zanimalo, nisam sebe vidjela na Eurosongu, ali rekla sam 'Zašto ne?', ispričala je Nina. Komentirala je i Rozginu izjavu kako je ona njena zamjena.

'Jeleni želim svako dobro u životu i u karijeri. Ne znam što se događalo, samo znam da je velika čast biti pozvan i predstavljati svoju zemlju glazbom na najljepši mogući način. To je poziv koji se ne odbija', rekla je Nina za Narodni radio.

 

Ipak, ovo Nini nije prvi direktni poziv za Eurosong. Prije nekoliko godina pozivnicu je dobila od Bosne i Hercegovine. 'Bila mi je to velika čast. Sama činjenica da te zove zemlja iz koje ti nisi je odraz poštovanja i zauvijek ću im biti zahvalna', rekla je Nina i nada se dobrim bodovima od susjeda.

Posebno se veseli predstavnicima iz susjednih zemalja koja će se ove godine natjecati na Euroviziji. Kaliopi iz Makedonije, Željko Joksimović opet kao predstavnik Srbije, Maya Sar za Bosnu i Hercegovinu i Rambo Amadeus za Crnu Goru sigurno će biti odlično društvo!

'Trudit ću se ići s onim što jesam. Mislim da to svagdje u svijetu mora proći, kad čovjek ostane dosljedan sebi u bilo kom segmentu. Čim se počnemo dodvoravati, tu gubimo. Treba biti skroman i realan. Imamo jako težak zadatak, za početak proći u finale, što nismo uspjeli dugi niz godina', rekla je Nina.