Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Eurosong polako kuca na vrata, stoga je i predstavnik Srbije, Željko Joksimović svoje obožavatelje oduševio spotom za pjesmu Nije ljubav stvar.


Popularni pjevač je s fanovima premijerno pokazao spot na društvenim mrežama.

Vezani članci Hurricane Hurikankama karijera na vrhuncu, angažirane su za cijelo ljeto, a otkrivena je i basnoslovna cifra koju će zaraditi! Slika nije dostupna Ovo niste znali o pobjednici Eurosonga!

'Dragi prijatelji, iako su me savjetovali da ne objavljujem spot sada, u ove sate, ja jednostavno ga želim podijeliti s vama. Po prvi put, ekskluzivno ćete ga vi vidjeti, tek onda ide u televizijsko emitiranje. Zaslužili ste i više od toga. Hvala vam i pratite me i dalje', napisao je Joksimović.

>> Oduševio fanove 'svirajući' čak 15 instrumenata!

No ono što je svih oborilo s nogu je sam video za pjesmu. Željko je pokazao kako jednostavnost i iskrenost uvijek prolazi, angažiraviši gluhonijemog Nenada Mahmutovića, pobjednika druge sezone srpskog Supertalenta.

Mladi Mahmutović pjesmu je preveo na znakovni jezik, kako bi je učinili dostupnim i osobama oštećenog sluha. No i sam Željko se potrudio i znakovnim jezikom otpjevao dio Nije ljubav stvar.
'Jezici su različiti, poruke su uvijek iste', stajalo je na kraju videa! Pogledajte!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.