Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Proslavljeni glumac nalazi se u bolnici 'Sveti Sava', gdje se liječnici bore za njegov život.


Bata Živojinović moždani udar doživio je u utorak, a dva dana nakon, prognoze liječnika nisu nimalo optimistične. Liječnici su rekli kako je njegovo stanje izuzetno ozbiljno, te se bore za njegov život, navodi PressOnline.

Vezani članci Posljedice liječničkih pogrešaka - 7 Svjedočanstvo liječnika o bizarnim i opasnim pogreškama: "Pacijent se žalio na bolove, nije se mogao ni sagnuti. Došao je na rendgen..." Sudar brodica u tjesnacu Splitska vrata - 4 Pomorska nesreća u tjesnacu Splitska vrata: Izvučena brodica, teško stradala osoba stabilno i na respiratoru

>> Planira vjenčanje u 78. godini života

'Za dva dana, koliko leži kod nas, teško je prognozirati da li će preživjeti ili ne. Zasad mu je zdravlje dosta ugroženo. Imao je baš težak moždani udar. Pospan je i teško komunicira' rekli su liječnici bolnice Sveti Sava.

Uz glumca se cijelo vrijeme nalaze supruga Lula s kojom se nedavno oženio u crkvi u 78. godini života, sin i ostali članovi obitelji, a kći Jelena koja je trenutno na Kubi planira svoj povratak ocu.

Popularni glumac već je preživio jedan infarkt  2006. godine, a tada su mu u dvije operacije proširili arterije te ugradili dvostruki bypass.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.