Orlando Bloom i prije očinstva je slovio za jednog od najprivlačnijih holivudskih zvijezdi, a sada je zasigurno jedan od najzgodnijih celebrity tata na svijetu.


Sve prisutni paparazzi snimili su 35-godišnjeg Orlanda Blooma u Hollywoodu pri odlasku na satove plesa, a poznati glumac je pri tome pokazao kako je pažljiv tata svom sinčiću Flynnu. Australski top model Miranda Kerr i Orlando su sina dobili 6. siječnja prošle godine, a kako je poznata mama trenutačno vrlo zaposlena, roditeljske dužnosti je na sebe preuzeo mladi tata.

>> Miranda Kerr se odjenula samo u - zastavu!

Vezani članci Orlando Bloom Glumac krivo istetovirao ime sina kojeg je dobio u kratkom braku s jednim od najpoznatijih modela Slika nije dostupna Mališan je naslijedio dobre gene slavnih roditelja!

Tako je Orlando na satove plesa poveo sinčića sa sobom, a snimljene fotografije su pokazale da se Bloom, koji je i prije očinstva slovio za jednog od najprivlačnijih holivudskih zvijezdi, trenutačno može pohvaliti da je jedan od najzgodnijih celebrity tata, pogotovo što s godinama nije izgubio nimalo od svog 'dječačkog' šarma koji je imao na početku karijere.