Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Matt Fiddes vjeruje kako je otac malom Blanketu. Pokrenuo je sudsku bitku da bi dokazao kako mu je biološki otac, te se želi susreti s dječakom.


Bivši britanski tjelohranitelj Michaela Jacksona Matt Fiddes pokrenuo je nedavno pravnu bitku kako bi dokazao da je on biološki otac Jacksonovog najmlađeg sina Blanketa.

>> Možete samo sanjati - ona stoji 136 milijuna kuna!

Vezani članci Gradonačelnika Banje Luke trubači ispratili na sud - 8 Gradonačelnik Banje Luke na sud došao u pratnji trubača: "Ja garantiram da mi nitko ne može naći nijedan fening koji sam uzeo od grada" Slika nije dostupna Izašli šokantni detalji iz Jacksonovog privatnog života!

Fiddes je u SAD-u podnio zahtjev kojim potražuje pravo da viđa 10-godišnjeg Blanketa.
'Tražim DNK analizu i pristanak od Jacksonovih za isto. Želim dobiti prava da ga viđam. Michael je njegov otac i ne želim da se to promijeni, no želim djecu natrag u svoj život. A jedini način da se to dogodi je prvavnim putem. Mislim da je Blanket moj i želim i dokaz za to', rekao je Fiddes koji je izjavio i to da je obitelj pokojnog pjevača odbila o tome razgovarati s njim, te da mu nisu odgovorili ni na jedno pismo otkako je Michael umro 2009.

>>Objavljena 'Kuharica mrtvih celebrityja'!

'Sjeo sam i pitao ga: Je li Blanket moj sin? Odgovorio mi je : On je moje dijete Matt, no ja sam upotrijebio tvoju spermu kako bi on nastao', kaže Fiddes.

Bivši pjevačev tjelohranitelj kaže i da je 81-godišnja Michaelova mama Katherine napravila sve da zaustavi njegove molbe, jer vjeruje kako to radi samo zbog novca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.