Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grupi Colonia ide odlično, a s dolaskom proljeća Ira se želi i zaljubiti! Izgleda da je Zuhra ozbiljan kandidat... Je li Ira pala na njegov šarm?!


Uskoro izlazi i spot za singl 'Laž za laž' koji je Colonia snimala punih mjesec dana, a kamera ih je pratila kroz Hrvatsku, Bosnu i Crnu Goru. Energična plavuša priznaje da još uvijek svijetom hoda otvorena srca. A kako bi trebao izgledati muškarac njenih snova- otkrila je sama. Potrazi za Indirinim muškarcem života pomogao je i Enis Bešlagić, a za kolegicu kaže kako bi joj trebala jedna mirna duša.

>> 'Moj seksualni život je sramotan i grozan'

Vezani članci Slika nije dostupna ZALJUBLJENA KAO I PRVOG DANA 'Ja znam samo za svoj brak sa Miroslavom' Slika nije dostupna PREMIJERNO POSLUŠAJTE Colonia ima novi singl!

'Ja sam idealan muškarac za Indiru, idealan, al ona to neće nikad priznati, tako da, nek ona još malo traži nekog tko je možda ljepši i to, al neće ona daleko dogurat', rekao je Zuhra u šali, no i otkrio joj je svoje adute.

'Ja mogu cijepat drva, mogu nosit instrumente, mogu vozit kombi, mogu je natapirat, mogu je depilirat, sve mogu', dodaje.

Unatoč nastojanjima da Indira pronađe novog muškarca, kući se ipak vratila sama. Možda će više sreće imati u Švedskoj, gdje Colonia već ovaj tjedan ima mini turneju.